Svensk Damtidning cover
Nummer / år 52  Nästa nummer 12 feb 2020

Svensk Damtidning

– Ett kungligt nöje, varje vecka

Prenumerera eller ge bort en prenumeration på Svensk Damtidning. Följ kronprinsessan Victoria och prins Daniel, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och kungaparet i fest och vardag, hemma och ute i världen. I Svensk Damtidning får du de senaste nyheterna om kungligheter och kändisar.

E-tidning och Svensk Dam Plus ingår i prenumerationen. Med Svensk Dam Plus får du obegränsad tillgång till alla fördjupande reportage och bilder på svenskdam.se. Värde 59 kr/mån.

Välj erbjudande

Tidsbestämd prenumeration

Totalt värde 819 kr / Du sparar 660 kr
Premie: Smyckeset (Porto: 49 kr)
Totalt värde 1 139 kr / Du sparar 840 kr
Premie: Smyckeset (Porto: 49 kr)

Tidsbestämd prenumeration

  • En tidsbestämd prenumeration innebär att tidningen levereras portofritt hem till dig under en i förväg bestämd period som finns angiven på prenumerationsfakturan.

Betalning

  • På prenumerera.se samarbetar vi med Klarna och de betalningsalternativ som anges kommer från Klarna. (Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort.) För att kunna betala mot faktura behöver du ange ditt personnummer. Väljer du faktura skickas den till e-postadressen som du anger vid köpet.

Uppsägning

  • Den tidsbestämda prenumerationen avslutas automatiskt utan att du behöver säga upp den.
  • Vi skickar erbjudande till dig om att förlänga/förnya din prenumeration i god tid innan prenumerationen upphör.
Info om premier

Läs mer om din premie här

Välj premie nedan för att visa info.

Smyckeset

Du får ett glittrande vackert smyckeset. Både halsband och armband har en vacker liten boll som pryds av små äkta kristallstenar av Swarovski Elements som reflekterar ljuset på ett strålande sätt. Bollarna har hela 48 stenar var. Halsbandets längd är 45 cm + 5 cm förlängningskedja och armbandets 17 cm + 4 cm förlängningskedja. Nickelfritt enligt EU-standard.

Värde 499 kr