Svensk Damtidning cover
Nummer / år 52  Nästa nummer 2 okt 2019

Svensk Damtidning

– Ett kungligt nöje, varje vecka

Prenumerera eller ge bort en prenumeration på Svensk Damtidning. Följ kronprinsessan Victoria och prins Daniel, prinsessan Madeleine, prins Carl Philip och kungaparet i fest och vardag, hemma och ute i världen. I Svensk Damtidning får du de senaste nyheterna om kungligheter, kändisar och spännande personligheter. E-tidning och Svensk Dam Plus ingår i prenumerationen. Med Svensk Dam Plus får du obegränsad tillgång till alla fördjupande reportage och bilder på svenskdam.se. Värde 59 kr/mån.

Välj erbjudande

Tidsbestämd prenumeration

Totalt värde 720 kr / Du sparar 561 kr
Premie: Blå väska + scarf (Porto: 49 kr)
Totalt värde 1 040 kr / Du sparar 741 kr
Premie: Blå väska + scarf (Porto: 49 kr)

Tidsbestämd prenumeration

  • En tidsbestämd prenumeration innebär att tidningen levereras portofritt hem till dig under en i förväg bestämd period som finns angiven på prenumerationsfakturan.

Betalning

  • På prenumerera.se samarbetar vi med Klarna och de betalningsalternativ som anges kommer från Klarna. (Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort.) För att kunna betala mot faktura behöver du ange ditt personnummer. Väljer du faktura skickas den till e-postadressen som du anger vid köpet.

Uppsägning

  • Den tidsbestämda prenumerationen avslutas automatiskt utan att du behöver säga upp den.
  • Vi skickar erbjudande till dig om att förlänga/förnya din prenumeration i god tid innan prenumerationen upphör.
Info om premier

Läs mer om din premie här

Välj premie nedan för att visa info.

Blå väska + scarf

En snygg och praktiskt hopvikbar väska i vackert duvblå färg. Väskan har långa handtag så att du kan bära den på axeln. Matchande mönstrad sjal i blå och gröna toner med generöst mått passar lika bra till jeansen som till klänningen. Både väskan och sjalen är i polyester. Mått: Väskan är ca 45x38x12 cm och sjalen 70x180 cm.

Värde 400 kr