40%

Kom i form hemma!

Praktisk onlinekurs med Må Bra som din kursledare

Kom i gång med ditt nya liv – utan att lämna hemmet! Med hjälp av personliga tränaren och kostrådgivaren Sandra Hiort får du både ny kunskap och nya vanor. I det fyra veckor långa programmet får du både kunskap och övningar som garanterat lägger grunden för ett sundare och aktivt liv.

Som Premiumkund får du just nu 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 249 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.

Erbjudande

Information om erbjudandet
Gäller:
Från: 1 feb 2021 Till: 31 maj 2021
Kategori:
Hem & Trädgård Hälsa & Träning

Är du Premiumkund?

Ta del av erbjudandet!

Logga in