Tävla!

L

Delta i Premium Clubs intresseundersökning

Tävla om riktigt fina priser!

Premium Club vill gärna presentera unika förmåner och erbjudanden som intresserar just dig. Därför behöver vi din hjälp. Vi hoppas du har tid att besvara några frågor i vår intresseundersökning. Logga in nedan och klicka sedan på länken för att delta.

När du deltar har du möjlighet att tävla om en fin vinst som tack för hjälpen. De fem bästa motiveringarna på tävlingsfrågan vinner var sitt skönhetspaket till ett värde av 1266 kr!

Erbjudande

Information om erbjudandet
Gäller:
Från: 6 feb 2020 Till: 8 mar 2020
Kategori:
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

Är du Premiumkund?

Ta del av erbjudandet!

Logga in

Skönhetspaketet innehåller: 

1 st Skönhetsprodukter från Clarins + rymlig necessär.

  • Gentle Refiner Exfoliating Cream with Microbeads: Dubbelverkande ansiktsskrubb som berikad med lugnande mimosa ger en underbart len hud. (15 ml) 
  • Extra-Firming Night Rejuvenating Cream: Högpresterande nattkräm som låter dig vakna med slätare, fastare och mer strålande hud. För alla hudtyper. (15 ml). 
  • Extra-Firming Eye Lift Perfecting Serum:Ögonkräm som motverkar påsar och mörka ringar under ögonen och ger en piggare, yngre och öppnare blick. (3 ml).

1 st Living Proof Restore Shampoo & Conditioner 

  • Restore Shampoo är ett milt schampo för torrt, skadat eller kemiskt behandlat hår. Första steget mot ett hår som både känns och ser friskare ut. (236 ml).
  • Restore Conditioner är ett vårdande och fuktbalanserande balsam som stärker skadat hår och ger mjukhet och glans. (236 ml).

 1 st Savon de Marseille Tvål & Handcrème

  • Flytande tvål som är mild, närande och mjukgörande för dina händer – och dessutom riktigt dryg. Tvålen är tillverkad enligt Savon de Marseilles traditionella recept och innehåller en trio av vegetabiliska oljor: olivolja, vindruvskärnolja och sötmandelolja, samt naturligt glycerin. Mild, frisk doft av röd grapefrukt. Pumpflaska i petformat. (300 ml).

  • Handcrème som återfuktar, lugnar och skyddar huden från yttre påfrestningar och lämnar händerna härligt mjuka och lena. Den är berikad med honung och vegetabiliska oljor från Provence: mandelolja, olivolja och druvkärnolja. (Tub 30 ml).

 

Tävlingen pågår mellan 7 februari – 8 mars 2020. Vinnarna utses av en jury bestående av medarbetare på Aller Media. Vinnarna meddelas av Aller Media (Premium Club). Vinnarna publiceras på Premium Clubs hemsida efter tävlingen är avslutad. Vinstpaketet skickas till vinnaren av Aller Media med post. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.