40%

Lindra din oro med vår populära onlinekurs

En kurs för dig som vill bli gladare och mer optimistisk!

Vill du lära dig hur du tar kontroll över dina tankar så att du oroar dig mindre? Då är den här kursen för dig. Just nu får du 40% rabatt och Hemmets är din kursledare.

  • I kursen kommer du att lära dig varför din hjärna fungerar som den gör, och hur det kan bidra till att du oroar dig i onödan.
  • Du kommer att förstå hur oro hänger ihop med stress och varför det är helt naturligt att din kropp reagerar som den gör när du oroar dig. 
  • Mycket i kursen handlar om att du lär dig enkla metoder i mental träning som hjälper dig att bryta orosfyllda tankar.
  • Du får också lära dig hur du kan använda din egen kropp så att du lindrar oro på bara en minut.
  • Sist men inte minst får du lära dig hur du kan förändra din hjärnas sätt att fungera. Det kommer göra att du automatiskt oroar dig mindre och blir mer glad och optimistisk.

Som Premiumkund får du 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 349 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Erbjudande

Information om erbjudandet
Gäller:
Från: 19 apr 2021 Till: 31 aug 2021
Kategori:
Hälsa & Träning

Är du Premiumkund?

Ta del av erbjudandet!

Logga in

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort.

Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer.

Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.