40%

L

Kom igång med träningen med Måbra

Enkel hemmaträning som passar alla!

Är du redo att komma igång med din träning? Att bygga en stark och hållbar kropp? Har du tidigare försökt men inte vetat hur du skulle börja?

Då är det här helt rätt kurs för dig. Under sex veckor tar du dig från start till mål på en utvecklande träningsresa - vi börjar lugnt med kortare pass med lägre intensitet för att sedan öka på efterhand. Kursen passar alla då det finns enklare varianter för samtliga övningar, du väljer din egen nivå. Lär dig även hur du kan anpassa träningen med olika intensitet och upplägg. 

Som premiumkund får du 40% rabatt när du gör din beställning. Ordinarie pris 249 kr.

Erbjudande

Information om erbjudandet
Gäller:
Från: 30 jan 2020 Till: 30 jun 2020
Kategori:
Hälsa & Träning

Är du Premiumkund?

Ta del av erbjudandet!

Logga in

Kursen vänder sig till dig som

  • Vill komma igång med din träning
  • Inte har någon tidigare träningserfarenhet
  • Vill testa något nytt och utmanande
  • Som tidigare haft extra svårt för att komma igång med träningen
  • Inte har tillgång till närliggande gym eller träningsmöjlighet

 

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.