Ta hand om dig

Stressa ner - lev mer
Du får 40 % rabatt på vår kurs

DIY

Rabatt på skaparglädje
Du får 10% hos Skapamer.se

Just nu!

Erbjudande från Smart Senior
50% rabatt på valfritt medlemskap

Filtrera erbjudanden
Navigate
Rabatt!
Mode & Skönhet Hälsa & Träning

Rabatt på glädje för fötterna från svenska Cinnamon

Få 10% rabatt och en snygg håraccessoar på köpet!

Cinnamon är det svenska skomärket med snygga och bekväma skinnskor för dig som vill ta hand om din kropp och dina fötter. Med härliga färger och matchande väskor erbjuds du som Premiumkund 10% på ett köp i webbshopen eller i våra butiker. Du får dessutom en fin håraccessoar med i ditt paket på köpet! Alla skor, kängor och sandaler har uttagbara innersulor, vilket gör att du lätt kan byta ut sulan mot dina egna skoinlägg eller bara ta ut och fräscha till dem.

Cinnamon har också skor för dig med speciella krav för dina fötter. Vi har modeller som är smala till extra breda och skor för dig med till exempel hallux valgus eller hammtå. Självklart fungerar alla modeller även för dig som helt enkelt bara vill ha det bästa för dina fötter!

Vi erbjuder dig 10% på ett helt köp samt en fin håraccessoar på köpet. Skriv in kampanjkoden i kassan i webbshoppen på www.cinnamonskor.se.

Navigate
40%
Hälsa & Träning

Lindra din oro med vår populära onlinekurs

Vill du lära dig hur du tar kontroll över dina tankar så att du oroar dig mindre? Då är den här kursen för dig. Just nu får du 40% rabatt och Hemmets är din kursledare.

  • I kursen kommer du att lära dig varför din hjärna fungerar som den gör, och hur det kan bidra till att du oroar dig i onödan.
  • Du kommer att förstå hur oro hänger ihop med stress och varför det är helt naturligt att din kropp reagerar som den gör när du oroar dig. 
  • Mycket i kursen handlar om att du lär dig enkla metoder i mental träning som hjälper dig att bryta orosfyllda tankar.
  • Du får också lära dig hur du kan använda din egen kropp så att du lindrar oro på bara en minut.
  • Sist men inte minst får du lära dig hur du kan förändra din hjärnas sätt att fungera. Det kommer göra att du automatiskt oroar dig mindre och blir mer glad och optimistisk.

Som Premiumkund får du 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 349 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Navigate
20 %
Hem & Trädgård Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

20% på entré till Norrvikens trädgårdar i Båstad

Du får 20 % på entrepriset när du besöker Norrvikens trädgårdar i Båstad, en sagolik trädgårdsupplevelse som öppnar för säsongen den 1 april 2021.

Norrvikens trädgårdar i Båstad bjuder in till Skogens år 2021 – med naturlig elegans på Norrvikens vis. Följ stigarna i skogen, upptäck gömda platser och njut av parkens unika stilträdgårdar och blomstrande rabatter. Låt själen grönska på Norrvikens trädgårdar.

Ditt erbjudande: 20% rabatt på dagsentré, gäller för två personer. Ordinarie pris: 150 kr/pp.

Observera att erbjudandet inte gäller under evenemang.

Logga in och visa koden nedan i kassan hos Norrvikens trädgårdar för att ta del av ditt erbjudande.

 

 

 

Navigate
20%
Hem & Trädgård Kultur & Nöjen

Rabatt på skaparglädje hos skapamer.se

Nu är det enklare och roligare att pyssla! På Skapamer.se hittar du allt för en mer kreativ tillvaro i lugn och ro, med vännerna eller med barn och barnbarn. Välj bland garner och stickningar, textil, hobby-, och konstnärsmaterial, pärlor och smycken och mycket mer.

Logga in nedan för att ta del av ditt erbjudande och ange koden i kassan hos Skapamer.se när du gjort din beställning, så får du 20 % rabatt!

 

Navigate
Premium pris
Hem & Trädgård Mat & Dryck

Premiumpris på Året Runt

I Året Runt får du flest recept för vardag och fest, kluriga kryss och allt om kvinnors hälsa. Skönt antikt och loppis och massor av läsning om kända och okända personer, det hittar du i Året Runt. 

Varje vecka får du en veckotidning full av härlig inspiration och tips som gör livet gott! 

Gratis e-tidning ingår i din prenumeration och som premiumkund får du bland de bästa priserna och förmånligaste erbjudanden på Aller medias olika tidningar. Passa på att prova en ny tidning!

Navigate
40 %
Hälsa & Träning

Du får 40% rabatt på Stressa ner - lev mer

Allt fler människor behöver hjälp att hantera stress och motverka utbrändhet. Därför har MåBra skapat ett effektivt program i form av en onlinekurs. Det är en otroligt innehållsrik och gedigen kurs där vi har samlat en rad kraftfulla verktyg som du kan använda utifrån dina behov.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp. Kursen är framtagen av MåBra, Sveriges största hälsotidning, tillsammans med en rad tongivande experter inom stresshantering.

Som Premiumkund får du just nu 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 349 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.

Navigate
40%
Hem & Trädgård Hälsa & Träning

Kom i form hemma!

Kom i gång med ditt nya liv – utan att lämna hemmet! Med hjälp av personliga tränaren och kostrådgivaren Sandra Hiort får du både ny kunskap och nya vanor. I det fyra veckor långa programmet får du både kunskap och övningar som garanterat lägger grunden för ett sundare och aktivt liv.

Som Premiumkund får du just nu 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 249 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.

Navigate
Premium pris
Hem & Trädgård

Inspireras till större inredningsdrömmar med Residence

Här får du inspirerande läsning inom skandinavisk design, inredning, formgivning och arkitektur. Residence hyllar, guidar och inspirererar dig till större inredningsdrömmar. 

Gratis e-tidning ingår i prenumerationen.

Navigate
Premium pris
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

Läs Femina – Sverige största magasin för kvinnor!

Med hög kvalitet på innehållet och ett intelligent men varmt tilltal inspirerar, lyfter och guidar Femina Sveriges alla kvinnor. Här hittar du lästtips och kultur, det senaste modet och den snyggaste inredningen och de smartaste nyheterna inom skönhet och välmående. 

Köp eller ge bort en prenumeration på Femina idag!

E-tidning ingår i din prenumeration - läs den i Pling.

Som Premiumkund får du bland de bästa priserna och förmånligaste erbjudanden på Aller medias olika tidningar.

 

Navigate
Rabatt
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Hälsa & Träning

Premiumpris på Allas

Allas skriver om relationer, sex och lust, berörande reportage om livsöden, inspirerande mode, skönhet och inredning. Dessutom har Allas det en veckotidning ska ha: recept, korsord, långläsning, hälsa, motion och massor av tips. Belöna dig själv med en lyxig stund!

E-tidning ingår i prenumerationen. 

Som Premiumkund får du bland de bästa priserna och förmånligaste erbjudanden på Aller medias olika tidningar.

Navigate
Ät gott!
Kultur & Nöjen Mat & Dryck

Sätt på guldkant på vardagen med ELLE Mat &vin

ELLE mat & vin är erbjuder en mix av festliga men lättlagade recept (alltid med en twist!). Unika dryckestips och matfokuserade resereportage, gör tidningen unik och skiljer den från andra mat-, vin- och livsstilsvarumärken. Strösslet på en cupcake, bubblorna i champagnen och tryffeln i pastan: Med ELLE mat & vin blir livet lite godare helt enkelt! 

E-tidning ingår i din prenumeration.

Prenumerera eller ge bort en prenumeration på ELLE Mat & Vin idag!

Navigate
Fri frakt!
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Mat & Dryck Hälsa & Träning

Du får fri frakt i Allas shop

Just nu får du som är premiumkund fri frakt på alla produkter i Allas shop. Passa på att fynda dina favoriter!

Logga in nedan och använd koden för att utnyttja din rabatt i Allas Shop. 

Navigate
Fri frakt
Hem & Trädgård Mat & Dryck

Vackra bordstabletter till vårens dukning

4 st vackra och praktiska bordstabletter med det fantastiska mönstret Säröblå designat av textilkonstnärinnan Joy Zandén. 94 år fyllda gjorde Joy Zandén succé med sina handmålade mönster. Mönster som gömts undan i över 6 decennier.

Bordstabletterna passar till alla tillfällen - såväl till en stilfull festdukning som till eftermiddagsfikan.

Som Premiumkund får du just nu fri frakt på allt i Allas shop. Logga in nedan och använd sedan koden i kassan hos Allas shop för att utnyttja din rabatt.

Hur ser jag mitt prenumerantpris?

1. Lägg en vara i varukorgen i Allas Shop

2. Klicka på den röda knappen längst ner till vänster ”Prenumerant? Tryck här för att se dina priser”

3. Ange ditt kundnummer (8 siffror utan 4 nollor i början) eller ditt personnummer (12 siffror) och klicka på ”Hämta pren.pris”

4. Nu har priserna uppdaterats och du ser prenumerantpris på varorna som ligger i varukorgen, samt för alla produkter på Allas Shop.

 

Navigate
Rabatt
Hem & Trädgård Mat & Dryck

Laga mat med Maud och Matmagasinet

I Matmagasinet möter du spännande matprofiler och kockar. Du får även vintips och andra goda drycker till maten och de senaste nyheterna inom matvärlden. Snabbt och gott till vardags, fint och festligt till helgen. Lättlagade menyer, bufféer, desserter och bakat – med Matmagasinets goda och enkla recept är det lätt att lyckas.

E-tidning ingår alltid i prenumerationen. Du läser den i Pling! Som premiumkund får du bland de bästa priserna och förmånligaste erbjudanden på Aller medias olika tidningar.

Navigate
40%
Hälsa & Träning

Slipp smärta med vår ryggskola - du får 40% rabatt

Ryggskolan är en digital kurs, producerad av Hemmets Veckotidning i samarbete med sjukgymnasten Åsa Rippe. Kursen innehåller 32 övningar, anpassade efter olika ryggproblem. Här finns allt från rörelser som lindrar när du får akut ont till övningarna som gör din rygg rörligare och starkare. Åsa visar och berättar tydligt hur du ska göra. Vill du, kan du också ladda ner och skriva ut övningarna. 

Med Ryggskolan får du helt enkelt det kompletta verktyget för att slippa ha ont i ryggen. Du når den både från din mobil, dator och läsplatta. Och du kan använda den när som helst. Missa inte chansen till ett friskare och mindre smärtsamt liv!

Som Premiumkund får du just nu 40% rabatt på kursen (ordinarie pris 249 kr). Logga in nedan och ange därefter koden i kassan hos Coursio för att utnyttja din rabatt.

Vad är en onlinekurs?

En onlinekurs är det smidigaste upplägget då du kan ta del av kursen när, var och hur du vill utan att behöva ta dig till en fysisk plats eller ort. Du gör kursen i din egen takt och planerar utifrån din egen kalender. Det enda du behöver är internetuppkoppling samt en smartphone, läsplatta eller dator. Vi guidar dig igenom hela kursen och innehållet som består av videos, texter, bilder och nedladdningsbara filer. Kursens innehållsförteckning gör det även enkelt att navigera framåt och bakåt för att kunna gå tillbaka och föra anteckningar och ta del av informationen igen.

Navigate
Läsglädje!
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

Läs populära tidningar digitalt!

Vill du få tillgång till ett stort utbud både svenska och utländska titlar till halva priset? Som prenumerant betalar du endast 49 kr/månad för hela utbudet i Pling! Ordinarie pris är 99 kr/månad.

Du får digital tillgång till Aller medias samtliga magasin och veckotidningar samt ett stort urval av internationella tidskrifter. Du har möjlighet att ladda ner dina favoriter och läsa offline var du än befinner dig. Dessutom kan du dela ditt Pling-konto på upp till fem olika mobila enheter, så hela familjen kan läsa!

 

 

Navigate
99 kr
Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Hälsa & Träning

MåBra i kropp och själ

MåBra vill inte ge dig dåligt samvete eller en massa pekpinnar utan istället motivera och inspirera till ett större välbefinnande utifrån din situation. Den enda som vet vad du mår bra av är ju du själv. Ta del avgripande intervjuer, praktiska hälsoråd och kloka svar från våra hälsoexperter.

E-tidning ingår i prenumerationen - läs den i Pling!

Som Premiumkund får du bland de bästa priserna och förmånligaste erbjudanden på Aller medias olika tidningar.

 

Navigate
Rabatt
Kultur & Nöjen

Häng med Hänt Extra!

Hänt Extra är tidningen som alltid är där det händer! Sveriges mest lästa kändistidning som bjuder på det senaste nyheterna om de mest spännande kändisarna.

Navigate
VIP
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

Ditt eget VIP-nummer till kundservice

Behöver du komma i kontakt med Aller medias kundservice? Som premiumkund har du ett alldeles eget nummer du kan ringa när du behöver hjälp.

Oavsett om du vill veta mer om Premium Clubs olika erbjudanden eller förmåner eller om du har frågor om din tidningsprenumeration, vi hjälper dig.

Logga in nedan för att ta del av Premium Clubs speciella VIP-nummer.

 

Navigate
50%
Hem & Trädgård Mode & Skönhet Kultur & Nöjen Mat & Dryck Resor Hälsa & Träning

Du får 50% rabatt på valfritt medlemskap

Nu har du som Premiumkund möjlighet att bli medlem i Smart Senior till 50% rabatt – du kan spara upp till 449 kr direkt! Smart Senior erbjuder över 400 rabatter på allt från försäkringar, resor, vitvaror, mobilabonnemang, kläder – och mycket mer. Du har alla rabatter samlade på smartsenior.se och i appen som du enkelt laddar ner till din smartphone. I appen finns även ditt personliga Smart Seniorkort när du blivit medlem.

Erbjudandet gäller dig som är 55+ och endast nya medlemmar till Smart Senior. Logga in nedan och använd sedan koden för att utnyttja erbjudandet med 50% rabatt på valfritt medlemskap.

Ett års medlemskap kostar endast 99,50 kr efter rabatt (ord.pris 199 kr).

Inga erbjudanden matchar din filtrering. Kom tillbaka senare eller testa ett annat filter

Premium Club är för dig

Premium Club är Aller medias förmånskoncept. Vi vill erbjuda Sveriges kvinnor ett rikare liv och Premium Club är en del av vårt löfte till dig. Här kan du som är trogen kund och prenumerant ta del av utvalda upplevelser, underhållning, inspiration och kunskap. Förmåner som är speciellt utvalda för dig, det är tryggt och håller god kvalitet. Klicka på Om Premium Club för att läsa mer.

Om PremiumClub